Sådan gør du

  • 1 Skær agurkerne i grove stykker.
  • 2 Det kan gøres ved at man skærer skrå stykker af den hele agurk, og drejer agurken en kvart omgang inden man skærer igen.
  • 3 Læg agurkerne på et fad og dryp dem med 2 spsk citronsaft, salt og peber.
  • 4 Skær rødløget i skiver og fordel over agurkerne.
  • 5 Dryp tunen af for vand eller olie og bræk tunen ud i mindre stykker ovenpå agurkerne.
  • 6 Rør en dressing af syrnet fløde, finthakket hvidløg, 1 tsk fintrevet citronskal og 1 spsk citronsaft.
  • 7 Smag til med salt og peber.
  • 8 Dryp dressingen over agurkesalaten.
  • 9 Drys med kapers og masser af plukket dild.
  • 10 Server med godt groft brød.
  • {{recipeDoneText}} Agurkesalat med tun

Opskriften er udviklet af