Agurkesalat
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein g.
  • Kulhydrater g.
  • Fedt g.
  • Energifor./ pers kcal
  • Fedtenergi %
  • 1

    Beskrivelse

    Bland eddike, sukker, salt og 10 kværn sort peber.

  • 2

    Skyl og tør agurkerne og riv eller skær dem i tynde skiver. Kom agurkerne i en bøtte og hæld marinaden over. Stil agurkesalaten på køl.

  • 3

    Salaten kan spises efter sukker og salt er opløst. Vend bøtten eller glasset et par gange.

  • Så er det spisetid! Agurkesalat

Tip

Når de første agurker er svundet, kan man tilføje 3 nye agurker og det kan man gøre igen et par gange. Marinaden kan trække op til 4 hold agurker.

Opskriften er udviklet af