Agerhøne med græskar, cremet sauce og sprød krølsalat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Agerhønsene krydres med salt og peber og brunes i en støbejernsgryde med smør.
  • 2 Løft agerhønsene op af gryden og rist græskarstykkerne sammen med hvidløg og chili indtil det bliver let gyldent.
  • 3 Kom agerhønsene tilbage i gryden sammen med græskarstykkerne og steg dem under låg ved jævn varme i 20-25 minutter.
  • 4 Tjek om de er færdige ved at stikke i lårkødet.
  • 5 Hvis saften er klar i farven og ikke lyserød, er agerhønsene klar.
  • 6 Agerhønsene parteres i bryst og lårkød og holdes varme på et fad sammen med græskarstykkerne.
  • 7 I samme gryde tilsættes hønsebouillon.
  • 8 Lad det simre i 5 minutter, tilsæt piskefløden og kog saucen til den får en cremet konsistens.
  • 9 Rør citronsaft og honning sammen i en skål og vend fintsnittet kål, plukket brøndkarse og ristede saltede græskarkerner i.
  • 10 Anret stykker af agerhøne, græskar, saucen og den sprøde salat.
  • 11 Spis kogte kartofler hertil.
  • {{recipeDoneText}} Agerhøne med græskar, cremet sauce og sprød krølsalat

Opskriften er udviklet af