Sådan gør du

  • 1 Kransekagemassen sprøjtes ud i en silikoneform og bages ved 210 °C i 10–12 min.
  • 2 Fløden koges op og tilsættes hakket mørk chokolade.
  • 3 Rør det forsigtigt sammen til en chokoladecreme og stil den på køl i 3 timer.
  • 4 Kirsebærrene sies fra kirsebærsaucen og bærrene lægges oven på kransekagebunden.
  • 5 Chokoladecremen røres forsigtigt op og lægges oven på kirsebærrene.
  • 6 Kagen sættes på frost i ca. 1 time.
  • 7 Kagen tages ud af formen og overtrækkes med udrullet marcipan og pensles herefter med smeltet nougat.
  • 8 Til sidst dekoreres med mørk overtræk med en 10 ml dekorations-sprøjte.
  • {{recipeDoneText}} Adventskage

Tip

Kagen opbevares bedst på køl og kan nydes over flere dage.

Opskriften er udviklet af