Abrikosglaserede revelsben

Sådan gør du

  • 1 Bland alle ingredienserne til glasering.
  • 2 Læg kødet på en rist i en lille bradepande eller i et ovnfast fad med fedtlaget opad og drys med salt og peber.
  • 3 Fordel glaseringen på overfladen.
  • 4 Hæld bouillon ved.
  • 5 Stil fadet i ovnen på nederste ribbe i en kold ovn.
  • 6 Tænd ovnen på 180 grader og lad kødet stege i ca. 1¾ time.
  • 7 Skru ned for temperaturen, hvis glaseringen bliver for mørk. Tag kødet ud af ovnen. Si og skum skyen for fedt. Kog og pil kartoflerne og skær dem evt. i kvarte.
  • 8 Dæk korianderne med kogende vand, mens kartoflerne koger.
  • 9 Halvér og skær kinakålen i 1 cm tynde strimler.
  • 10 Kom olien i en stor gryde og vend kålen heri.
  • 11 Tilsæt kartoflerne og skyen og kog under omrøring, til kålen netop falder sammen.
  • 12 Bland koriander og hasselnødder i og smag til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Abrikosglaserede revelsben

Opskriften er udviklet af