Abrikosfyldte koteletter og spinat med grillede asparges

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Skær en lomme i hver kotelet eller bed slagteren om at gøre det.
  • 2 Hak abrikoser groft og bland det med 2 tsk revet ingefær, salt og peber.
  • 3 Fordel fyldet i hver kotelet.
  • 4 Luk evt. med en tandstikker eller kødnål.
  • 5 Krydr koteletterne med salt og peber.
  • 6 Grill de fyldte koteletter ca. 8 minutter på hver side.
  • 7 Vend dem nogle gange.
  • 8 Grilltid i alt ca. 16 minutter.
  • 9 Knæk den træede ende af aspargesene og kasser den.
  • 10 Pensl aspargesene med olie og krydr med salt og peber.
  • 11 Grill dem nogle få minutter, indtil de får farve.
  • 12 De skal stadig have bid.
  • 13 Skyl og afdryp spinaten.
  • 14 Riv skallen af ½ citron med fx et juliennejern.
  • 15 Ryst 1 spsk citronsaft med olie og sukker.
  • 16 Læg spinaten på et fad, læg aspargesene ovenpå, hæld dressingen over og drys med citronskal.
  • Så er det spisetid! Abrikosfyldte koteletter og spinat med grillede asparges

Opskriften er udviklet af