Sådan gør du

  • 1 Knus hele nelliker fint i en morter og ælt alle ingredienserne godt sammen til en blød dej
  • 2 Del dejen i 3 portioner og tilsæt nedenstående i hver portion dej
  • 3 Hvide pebernødder: Korn af 1 stang vanilje
  • 4 Klassiske pebernødder: 2 tsk kanel
  • 5 Chokolade pebernødder: 2 spsk kakaopulver
  • 6 Tril og rul dejen ud til ca. 1 cm tykke stænger, og skær små stykker ud til pebenødder
  • 7 Stil dem enkeltvis på en bageplade beklædt med bagepapir
  • 8 Bag dem ca. 7 minutter ved 175 grader
  • {{recipeDoneText}} 3 slags pebernødder

Tip

Bryd ”pebernøddetraditionen” med nye toner.
Her er forslag til nye typer af lækre pebernødder, der vil vække begejstring til julehyggen.

Opskriften er udviklet af