3 slags japanske risboller

3 slags japanske risboller

Opskriften her bliver til tre risboller med forskelligt fyld og kan nemt skaleres op til flere.

 

"Retten hedder Onigiri og er genial til morgenmad, frokost, madpakke eller late-night snacks. Og børn elsker dem!"

- Yuki, Japan (opskriftforfatter)

 

 

 

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kom tilberedte ris i en skål, drys med salt og vend det forsigtigt rundt. Læg en tredjedel af risen på et stykke plastikfilm og pak risklumpen ind i filmen.  
  • 2 Umeboshiblomme: Fjerne stenene og lave en fordybning i risen, som du putter blommen i, inden filmen foldes.
  • 3 Laks: Træk grillet og saltet laks i små stykker og bland det i en tredjedel af risen og kom det på et stykke film.
  • 4 Form det til en trekant eller bolle med begge håndflader ved at presse risene forsigtigt og let sammen. 
  • 5 Fjern filmen og pak risene ind i et stykke tang.
  • {{recipeDoneText}} 3 slags japanske risboller

Opskriften er udviklet af