2 slags fisk bagt i pancetta og chilibagte rødbeder

Sådan gør du

  • 1 Sæt varmluftsovnen på 200 grader.
  • 2 Skræl rødbeder og skær i mindre stykker, hvis de er store. Vend med olie, chili, salt og peber. Spred ud på en bradepande med bagepapir og bag dem møre i ovnen. Mærk efter 30 minutter.  
  • 3 Skær begge fisk i 3 cm store stykker og pak hvert stykke fisk ind i en skive pancetta. Læg i en smørsmurt ildfast form og krydr med peber. Bag fisken, lige før I skal spise. Den skal have ca. 10 minutter.  
  • 4 Tilbered polenta efter anvisning på emballagen, rør den lind med smør og smag til med salt og peber.
  • 5 Server polenta med rødbeder og fisk. Pynt med persille og pres limesaft over hele herligheden.
  • {{recipeDoneText}} 2 slags fisk bagt i pancetta og chilibagte rødbeder

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier