Østerssauce svinekoteletter med ananas

Sådan gør du

  • 1 Kog risene.Dup koteletterne tørre med køkkenrulle.
  • 2 Krydr med salt og peber.
  • 3 Lad olien blive varm på en pande ved god varme.
  • 4 Brun koteletterne ca. 1 minut på hver side.
  • 5 Hæld oystersaucen over.
  • 6 Skru ned til middel varme og steg dem færdige, ca. 3 minutter på hver side.
  • 7 Tag kødet af panden. Skær fedtkanten fra koteletterne.Del broccolien i små buketter.
  • 8 Kog dem 3-4 minutter i letsaltet vand og hæld dem i en si.Tag 1 dl saft fra ananasmosen.
  • 9 Hæld ananassaft, bouillon, hvidvinseddike, sukker og majsstivelse i en gryde.
  • 10 Pisk det sammen og kog det igennem.
  • 11 Smag til med salt, peber og evt. lidt østerssauce.Kom evt. ananasmosen i en skål og servér den til retten.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Østerssauce svinekoteletter med ananas

Tip

  1. Moset ananas kaldes også crushed ananas.
  2. I stedet for svinekoteletter kan bruges medaljoner af svinefilet eller skinkeschnitzler af inderlår.
  3. Tern af peberfrugt og peanuts kan drysses over risen.

Opskriften er udviklet af