Ørred med auberginekompot

Sådan gør du

  • 1 Skær auberginerne i tern.
  • 2 Varm 1 spsk olie op i en stor gryde, og svits auberginerne i olien, til de begynder at brune jævnt på alle sider.
  • 3 Læg låg på gryden, skru ned til lavt blus, og lad auberginerne simre 5-10 min. til de bliver møre. Rør ofte, så de ikke brænder på.
  • 4 Tilsæt hvidløg og 1 spsk citronsaft, og smag til med salt.
  • 5 Varm en grillpande op, og steg ørredfileterne på panden, til de får et fint grillmønster. Krydr med salt og peber.
  • 6 Skær tomaterne i skiver, dryp med citronsaft, og drys med salt og peber.
  • 7 Servér den grillede ørred med auberginekompotten, friske tomater og brød.
  • {{recipeDoneText}} Ørred med auberginekompot

Tip

Istedet for ørred kan du anvende laks. Drys evt. retten med frisk basilikum.

Opskriften er udviklet af