Ørred bagt med krydret brødkrumme

Sådan gør du

  • 1

    Kartoffelfad med mandeldressing

    Tænd ovnen på 225 grader.
  • 2 Skur eller skrab kartoflerne, og halvér dem. Halvér tomaterne. Læg kartofler og tomater mellem hinanden i et ildfast fad smurt med lidt olie.
  • 3 Blend olivenolie, citronsaft, hvidløg, mandler, persille, salt og peber til en ensartet dressing. Fordel dressingen over kartofler og tomater.
  • 4 Dæk fadet med stanniol, og bag i ovnen i 40 min.
  • 5 Snit forårsløgene, og drys over kartoflerne.
  • 6

    Ørred med krydret brødkrumme

    Blend hvedebrød, persille, citronskal, korianderfrø, salt og peber i en foodprocessor eller minihakker, til det bliver til en helt jævn lysegrøn brødkrumme.
  • 7 Skær ørredfileten i 4 stykker og læg dem i et ildfast fad med bagepapir. Drys brødkrummen over fiskestykkerne i et jævnt lag, og dryp med olie.
  • 8 Bag fisken i ovnen ved 225 grader i 13 min
  • {{recipeDoneText}} Ørred bagt med krydret brødkrumme

Tip

Servér fisk og kartoffelfad med godt brød stedet for ørred kan du anvende laks.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier