Ølmarineret torsk
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Alle ingredienser til marinaden røres sammen.
  • 2 Torskefileterne skylles, aftørres og lægges i marinaden i ca. 1 time. Grøntsagerne renses, skæres i mindre stykker, der lægges i et smurt ovnfast fad.
  • 3 Citronskal og salt drysses over.
  • 4 Torsken tages op af marinaden og lægges på grøntsagerne.
  • 5 Retten tilberedes i ovnen ved 225° C i 25-30 min. på næstnederste ovnrille, til fisk og grøntsager er møre.
  • 6

    Sennepssauce

    Fedtstoffet varmes i en gryde, og melet tilsættes, mens der røres.

  • 7 Fiskebouillonen tilsættes lidt efter lidt. Der røres eller piskes hele tiden, så saucen ikke klumper.
  • 8 Madlavningsfløde og sennep tilsættes, mens saucen koger godt igennem. Kapers røres i, og saucen smages til.
  • {{recipeDoneText}} Ølmarineret torsk

Tip

Servering: Ølmarineret torsk serveres f.eks. med kartofler til.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier