Energiinformation

  • Protein 2.1 g.
  • Kulhydrater 16.5 g.
  • Fedt 2.2 g.
  • Energifor./ pers 487 kcal
  • Fedtenergi 20 %

Sådan gør du

  • 1 Skær rugbrødet i små tern og læg dem i en gryde. Hæld vandet over. Lad det stå i 15 minutter. 
  • 2 Hæld øl ved og kog op. Lad grøden simre i 10 min. og pisk i den undervejs. 
  • 3 Kom sukkeret ved og lad grøden simre endnu et par minutter under omrøring. 
  • 4 Man kan nu enten servere grøden i sin rustikke form. Vil man have en finere, mere glat version, kan man piske den gennem en sigte. 
  • 5 Pisk fløden og anret grøden med fløde – og mælk ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Øllebrød

Opskriften er udviklet af