Ølkogte revelsben på grill med rissalat

Sådan gør du

  • 1 Tænd grillen.Tag 1 dl øl fra til barbecuesaucen.
  • 2 Skær løget i kvarte.
  • 3 Læg kødet i en gryde med øl, løg, hvidløg, krydderier og tilsæt bouillon til kødet er dækket.
  • 4 Bring det i kog og lad det koge under låg ved lav varme i ca. 30 minutter.Kog risene.
  • 5 Skyl dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af.Rør barbecuesaucen sammen af øl, ketchup, barbecue-krydderier, salt og peber.
  • 6 Del blomkål og broccoli i små buketter.
  • 7 Skær æblet i små tern og hak løget fint.
  • 8 Vend risene med blomkål, broccoli, æble, løg og grofthakket persille.
  • 9 Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.
  • 10 Vend den i salaten.Grill de kogte revelsben ca. 8 minutter i alt.
  • 11 Vend dem hyppigt og pensl med barbecuesauce.
  • {{recipeDoneText}} Ølkogte revelsben på grill med rissalat

Opskriften er udviklet af