Økologiske svinespyd og speltsalat med friske hindbær

Denne skønne opskrift er udviklet af Ditte Ingemann på vegne af Økologisk Landsforening. Opskriften her er baseret på økologiske råvarer. 

Sådan gør du

  • 1

    Spyd

    Rør det hakkede svinekød sammen med krydderier, tomatpure og sennep.
  • 2 Form 8 aflange frikadeller af farsen, som sættes på træspyd.
  • 3 Gril eller steg spyddene i en smule olie – ca. 5 minutter på hver side, eller til de er gennemstegte.
  • 4

    Salat

    Skyl speltkernerne grundigt, og kog dem i letsaltet vand i ca. 10 minutter, til de er møre, men stadig har en smule bid.
  • 5 Hæld den færdigkogte spelt i en sigte og lad den køle og dryppe af.
  • 6 Snit spidskålen helt fint – brug evt. et mandolinjern.
  • 7 Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og vend den godt rundt i den lune spelt i en skål.
  • 8 Vend kålen rundt i blandingen.
  • 9 Skær avocadoerne ud i små tern, og vend dem forsigtigt i salaten sammen med bær og hele, ristede mandler.
  • 10 Anret de krydrede svinespyd og salaten på et stort fad og server.
  • {{recipeDoneText}} Økologiske svinespyd og speltsalat med friske hindbær

Opskriften er udviklet af