Økologiske madvafler toppet med kålsalat, falafler og yoghurtdressing

Denne skønne opskrift er udviklet af Ditte Ingemann på vegne af Økologisk Landsforening. Opskriften her er baseret på økologiske råvarer.

Sådan gør du

  • 1

    Vafler

    Kom æg, hørfrø, sesamfrø, solsikkekerner og salt i en blender eller minihakker, og blend det godt sammen. Lad gerne dejen hvile i ca. 5 minutter
  • 2 Varm et vaffeljern godt op, smør det med lidt olie eller smør, fordel en portion dej på hver vaffelplade, luk vaffeljernet, og bag i alt fire vafler i ca. 6-7 minutter, til de er gyldne og sprøde. Lad være med at åbne vaffeljernet undervejs, da dejen kan hænge fast.
  • 3

    Spidskålssalat

    Snit spidskål fint, og skær gulerødderne i tynde strimler eller små tern. Bland det sammen i en skål med de rengjorte bønnespirer. Hak mynten groft, og bland alle grøntsagerne sammen til en salat.
  • 4 Kom alle ingredienserne til dressingen i en skål, og rør dem godt sammen – smag til.
  • 5 Fordel salaten på vaflerne sammen med dressing, varme falafler og et drys af sesamfrø.
  • {{recipeDoneText}} Økologiske madvafler toppet med kålsalat, falafler og yoghurtdressing

Opskriften er udviklet af