Økologiske hotdogs med syltede løg, ramsløgsmayo & søde fritter

Denne skønne opskrift er udviklet af Ditte Ingemann på vegne af Økologisk Landsforening. Opskriften her er baseret på økologiske råvarer.

Sådan gør du

  • 1

    Søde fritter

    Skræl de søde kartofler, og skær dem ud i tynde stave. Vend fritterne med olie, salt og chiliflager og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 20-25 minutter. Vend dem undervejs, og hold øje med dem
  • 2

    Ramsløgsmayo

    Hak ramsløg, og rør dem med mayonnaise og peber. Smag til, og tilsæt en smule citronsaft, hvis du ønsker en syrlig mayonnaise.
  • 3

    Syltede rødløg

    Skær rødløgene i tynde skiver, og kom dem i et sylteglas. Hæld eddike, vand, salt, sukker og peber i en gryde og kog op. Hæld lagen over løgene, og sæt glasset på køl i minimum 45 minutter.
  • 4

    Pølser & brød

    Steg eller grill pølserne til de er gyldne. Varm brødene et kort øjeblik.
  • 5 Saml din hotdog med brød, pølse, ramsløgsmayo og syltede rødløg. Server med de sprøde fritter.
  • Voila! Økologiske hotdogs med syltede løg, ramsløgsmayo & søde fritter

Tip

Hvis du vil have en nem dip til dine fritter, så rør en smule yoghurt sammen med et par skefulde ketchup, et revet fed hvidløg, chiliflager samt salt og peber.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier