Økologisk suppe med ærter og sprød bacon

Denne skønne opskrift er udviklet af Ditte Ingemann på vegne af Økologisk Landsforening. Opskriften her er baseret på økologiske råvarer.

Sådan gør du

  • 1

    Suppe

    Hak hvidløg og løg groft, og svits dem i smørret i ca. 2 minutter. Kom ærterne i gryden sammen med citronskal. Tilsæt bouillon, og lad suppen simre i ca. 20 minutter. 
  • 2 Blend den herefter helt jævn med en stavblender. Lad suppen koge op, tilsæt fløde, og smag til med salt og peber. Hvis du ønsker en tyndere suppe, kan du tilsætte en smule mere bouillon.
  • 3

    Topping

    Rens radiserne og skær dem i halve eller kvarte. Varm en pande op med smør, og steg radiserne i ca. 5-6 minutter, indtil de er gyldne. Steg baconternene til de er sprøde.
  • 4 Servér suppen med ristede hasselnødder, radiser, ærteskud og sprødstegt bacon på toppen.
  • Voila! Økologisk suppe med ærter og sprød bacon

Opskriften er udviklet af