Økologisk one-pot-pasta med oksekød

Denne skønne opskrift er udviklet af Ditte Ingemann på vegne af Økologisk Landsforening. Opskriften her er baseret på økologiske råvarer.

Sådan gør du

  • 1 Varm olien op i en stor pande eller gryde, der kan komme låg på. Kom løg, hvidløg, selleri og gulerod i og svits i 2-3 minutter. Tilsæt oregano, rosmarin og hakket kød, og svits yderligere i 3-4 minutter, indtil kødet har fået farve. Hæld tomater, vand og balsamico i panden, og lad retten simre i ca. 15 minutter.
  • 2 Tilsæt herefter pasta, læg låg på, og lad retten simre i ca. 10-12 minutter, eller indtil pastaen er kogt. Smag til med salt og peber.
  • 3

    Anretning

    Top retten med masser af revet parmesan og frisk basilikum. Server med groft brød til.
  • {{recipeDoneText}} Økologisk one-pot-pasta med oksekød

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier