Økologisk nudelsalat med sprøde grøntsager og oksekød

Denne skønne opskrift er udviklet af Ditte Ingemann på vegne af Økologisk Landsforening. Opskriften her er baseret på økologiske råvarer. 

Sådan gør du

  • 1 Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
  • 2 Blanchér sukkerærterne et kort øjeblik, og snit alle grøntsagerne meget fint.
  • 3 Hak chili, koriander og cashewnødder groft, og bland det med de øvrige grøntsager.
  • 4 Rens svampene, og skær dem ud i kvarte.
  • 5 Steg oksekødet i olie på en varm pande, indtil det næsten er gennemstegt.
  • 6 Tilsæt soja og svampe, og lad kødet stege videre i ca. 2-3 minutter.
  • 7 Anret nudler og grøntsager på et stort fad, og fordel kød og svampe ovenpå.
  • 8 Rør alle ingredienserne til dressingen godt sammen, og smag den til.
  • 9 Hæld dressingen over salaten, og servér med det samme.    
  • {{recipeDoneText}} Økologisk nudelsalat med sprøde grøntsager og oksekød

Opskriften er udviklet af