Økologisk dahl med røde linser og varme krydderier

Denne skønne opskrift er udviklet af Ditte Ingemann på vegne af Økologisk Landsforening. Opskriften her er baseret på økologiske råvarer.

Sådan gør du

  • 1 Kom hvidløg, skrællet ingefær, spidskommen, koriander, gurkemeje, kanel og kardemomme i en minihakker sammen med olien, og blend det hele godt sammen til en pasta.
  • 2 Pil og hak løget. Svits krydderiblandingen i ca. 5-6 minutter sammen med hakket løg ved middelvarme.
  • 3 Tilsæt små buketter af blomkål, æbletern, flåede tomater, linser og vand. Lad det hele simre under låg i ca. 45 minutter ved middelvarme.
  • 4 Tilsæt kokosmælk og spinat og evt. lidt mere vand, hvis retten virker for tør. Lad retten simre yderligere i 15 minutter.
  • 5 Smag til med limesaft, salt og evt. chilisauce.
  • 6 Top med urter, cashewnødder og yoghurt inden servering.
  • {{recipeDoneText}} Økologisk dahl med røde linser og varme krydderier

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier