Økologisk chili con carne med revet kylling og kidneybønner

Denne skønne opskrift er udviklet af Ditte Ingemann på vegne af Økologisk Landsforening. Opskriften her er baseret på økologiske råvarer.

Sådan gør du

  • 1 Start med at pochere kyllingefiletterne i letsaltet vand i ca. 18-20 minutter, og lad dem herefter køle af.
  • 2 Hak rødløg og hvidløg fint.
  • 3 Skær peberfrugt og squash ud i små tern, og svits det hele i olie i en gryde sammen med tomatpuré.
  • 4 Tilsæt spidskommen, oregano, paprika og kanel, og svits yderligere i 2 minutter.
  • 5 Tilsæt chokolade, hakkede tomater og jalapenos, og lad det hele simre ved middelvarme i ca. 1½ time.
  • 6 Blend det hele til en ensartet sauce, og smag til med salt, sukker og evt. mere chili.
  • 7 Pluk de afkølede kyllingefilletter fra hinanden, og kom kylling, bønner og majs i gryden.
  • 8 Lad retten simre i yderligere 30 minutter, og smag til med salt, peber og evt. chilisauce.
  • 9 Anret gryderetten i skåle, og top med frisk, rød chili, tern af avocado, cremefraiche og evt. frisk koriander. Du kan sagtens servere ris eller fx tortilla chips til din chili con carne.
  • {{recipeDoneText}} Økologisk chili con carne med revet kylling og kidneybønner

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier