Økologisk æggekage med forårsløg

Denne skønne opskrift er udviklet af Ditte Ingemann på vegne af Økologisk Landsforening. Opskriften her er baseret på økologiske råvarer. 

Sådan gør du

  • 1 Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen med salt og peber.
  • 2 Skær forårsløgene i små stykker, og rør dem i blandingen sammen med halve tomater.
  • 3 Hæld æggeblandingen på en varm pande (26 cm) med olie. Lad æggekagen stege ved medium varme i ca. 5 minutter.  
  • 4 Smuldr osten ovenpå æggekagen, og stil den i ovnen. Lad den bage færdig ved 200 grader i ca. 10 minutter, eller indtil æggemassen har sat sig.  Du kan også stege den færdig på panden med et låg over.
  • 5 Top æggekagen med purløg, og server den med ristet rugbrød og en grøn salat.
  • {{recipeDoneText}} Økologisk æggekage med forårsløg

Opskriften er udviklet af