Ærtesuppe med sprød skinke

Ærtesuppe med sprød skinke

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 3 g.
  • Kulhydrater 8 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 378 kcal
  • Fedtenergi 31 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Steg skinken gylden og sprød i ovnen ved 200 grader på bageplade med bagepapir. Ca. 7 minutter. Læg skinken på fedtsugende papir. 
  • 2 Kog ærterne 5 minutter i bouillonen sammen med rapsolie og et nip salt. Blend med olivenolie og smag til med salt og peber. 
  • 3

    Servering

    Anret suppen med den sprøde skinke – hel eller hakket til crisp. Lun brødet og servér til.
  • {{recipeDoneText}} Ærtesuppe med sprød skinke

Opskriften er udviklet af