Ærtesuppe med mynte og røget laks serveret med grillet urtebrød

Sådan gør du

  • 1 Hak skalotteløg fint og sauter dem i en gryde med olie.
  • 2 Tilsæt ærter, hvidvin, bouillon og fløde.
  • 3 Lad det simre 3 min.
  • 4 Pluk myntebladene af stilkene og kom dem ned i suppen.
  • 5 Blend suppen til den er jævn.
  • 6 Kog suppen op og smag den til med salt og peber.
  • 7 Blend persille og dild sammen med olie.
  • 8 Smør blandingen på brødet og grill det på en almindelig eller på en grillpande.
  • 9 Rul lakseskiverne sammen til en rose.
  • 10

    Anretning

    Anret suppen i en dyb tallerken og læg lakserosen i.
  • 11 Server de grillede brød til.
  • {{recipeDoneText}} Ærtesuppe med mynte og røget laks serveret med grillet urtebrød

Opskriften er udviklet af