Ægnudler med champignon

Sådan gør du

  • 1 Kog nudlerne i vand som angivet på pakken. Kom dem i et dørslag og køl dem ned med koldt vand.
  • 2 Afdryp.
  • 3 Pil løgene og rens champignonerne.
  • 4 Del champignonerne og hak hvidløg fint.
  • 5 Skær forårsløg i 3 cm skrå stykker og babymajsene igennem på langs.
  • 6 Opvarm en wok og slyng olien rundt, lynsteg hvidløg, forårsløg og babymajs 1-2 minut.
  • 7 Tilsæt champignon og steg i ca. 2 minutter.
  • 8 Tilsæt nudlerne lidt ad gangen for at undgå at de klumper.
  • 9 Tilsæt evt. lidt mere olie.
  • 10 Steg dem i ca. 2 minutter.
  • 11 Tilsæt resten af ingredienserne og varm det igennem.
  • 12 Kom lidt friskkværnet peber over retten og pynt med peanuts og korianderblade.
  • 13 Tilbehør: Mangosalat samt chilisauce.
  • {{recipeDoneText}} Ægnudler med champignon

Opskriften er udviklet af