Økologiske æg giver mening. Hønen har plads – adgang til frisk luft, sovepinde, skrab i jord og den får ikke klippet sit næb. Her er en idé til æggesalat uden den obligatoriske karry.

Sådan gør du

  • 1 Sæt æg i kog - de skal ca. have 10 minutter. Hårde skal de være.
  • 2 Rens og pil bønnerne - kom dem i kogende letsaltet vand og kog dem 4-5 minutters. Slå vandet af dem i sigte og afkøl dem.
  • 3

    Hak cornichoner og kapers meget fint. Blend måske sammen med vand fra cornichoner.

  • 4 Vend skyr med cornichoner, kapers, salt, finthakket estragon og afkølede bønner - skåret i halve længder.
  • 5 Server æggesalat til brød med et snit karse.
  • {{recipeDoneText}}  Æggesalat

Tip

Tag lidt cornichoner, kapers, kogte bønner og estragon fra inden du hakker det og vender det i salaten, og brug det til pynt. Det er smukt og man kan se hvad der er i æggesalaten. Pynt også med masser af krydderurter.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier