Æggeroulade med grønsager og salsa

Sådan gør du

  • 1 Opvarm ovnen til 200° og lav en papirform på 30 × 30 cm af bagepapiret.
  • 2 Fold en kant på papiret hele vejen rundt og bøj hjørnerne om, så de holder på formen.
  • 3 Spray eller pensl formen med olie.
  • 4 Pisk æggene med mel og salt.
  • 5 Tilsæt spinat, grofthakket peberfrugt, forårsløg og tomater og hæld denne blanding i formen.
  • 6

    Bag rouladebunden 12-15 min. eller indtil den er fast.

  • 7

    Salsa:

    Bland imens salsaen af grofthakkede tomater og peberfrugt, finthakket forårsløg, tabascosauce og limesaft.

  • 8 Tag den færdige rouladebund ud og drys den straks med parmesan.
  • 9 Afkøl lidt og rul bunden sammen fra den korte side ved hjælp af papiret.
  • 10 Skær rouladen i ca. 12 skiver og anret dem på fire tallerkener.
  • 11 Kom 1-2 spsk salsa ved og en klat cremefraiche.
  • 12 Pynt med basilikumblade og server med fx flute.
  • 13 Retten kan gøres mindre fed ved at bruge fire hele æg og fire æggehvider.
  • {{recipeDoneText}} Æggeroulade med grønsager og salsa

Opskriften er udviklet af