Æggekage med kartofler og kålpølser

Æggekage er en skøn spise, der kan klares hurtigt. Æggekagen kræver ikke meget andet end din stegepande, så er der snart serveret. Denne opskrift på Claus Holms æggekage indeholder skønne råvarer som kartofler, rygeost, hvide asparges og kålpølser. Hvis du ikke er så meget til kålpølser, kan du også vælge andre former for pølser eller kød, der er mere dig. 

Mængdeangivelserne i filmen svarer til en portion. 

Sådan gør du

  • 1 Skær kartofler, pølser og asparges i skiver. Steg skiverne i olie på panden.  
  • 2 Pisk æg, salt, peber, sennep og kærnemælk godt sammen i en skål. Hæld derefter æggemassen over på panden og lad det få varme i et par minutter. 
  • 3 Tilsæt koriander og rygeost til æggemassen på panden og sæt derefter panden i ovnen i 15 minutter ved 180 grader. 
  • 4 Når æggekagen er færdig i ovnen, tages den ud og afsluttes med friske skiver af agurk, cherrytomater og lidt olivenolie. 
  • {{recipeDoneText}} Æggekage med kartofler og kålpølser

Tip

Servér din æggekage med frisk rugbrød. Du kan også vælge at pryde æggekagen med bacon og purløg. 

Opskriften er udviklet af