Æggekage med chorizopølse

Energiinformation

  • Energi pr. person 1172 KJ
  • Energi pr. person 279 Kcal
  • protein 25 %
  • Kulhydrat 32 %
  • Fedt 43 %

Sådan gør du

  • 1

    Tænd ovnen på 185 grader. Pisk æggene i en skål og tilsæt fløde samt lidt salt og peber. 

  • 2

    Steg pølse, løg og hvidløg gyldent sammen med halvdelen af rosmarinen i lidt smør på en pande, der kan tåle at komme i ovnen. Tilsæt tomater og hæld æggemassen over. Tilsæt eventuelt mere salt og peber efter smag og lad stege i et par min. 

  • 3

    Drys nu med osten, tilsæt de sidste rosmarinkviste og sæt hele panden i ovnen. Sænk ovnens temperatur til 160 °C og bag i 15-20 min.

  • {{recipeDoneText}} Æggekage med chorizopølse

Opskriften er udviklet af