Æggekage med bacon, pølser og blomkål

Sådan gør du

  • 1 Slå æg ud i en skål og rør æggene sammen med sennep, citronsaft, salt og peber.  
  • 2 Kom smør på panden og lad det smelte ved middelhøj varme. 
  • 3 Skær pølser i skiver og steg skiverne på panden. 
  • 4 Skær bacon i tern og steg også ternene på panden. 
  • 5 Skær blomkålsbuketterne i små stykker og kom stykkerne på panden. Brug også gerne blomkålsbladene. 
  • 6 Tilsæt hakket rødløg. 
  • 7 Hæld nu æggemassen fra skålen i panden. 
  • 8 Tilsæt rygeost og lad derefter æggemassen koge ind, til den er fast. Husk at holde øje med bunden på æggemassen, så den ikke brænder fast til panden. 
  • 9 Tilsæt skiver af radise, tomat og asparges. 
  • 10 Afslut med friskrevet ost og en god olivenolie. 
  • {{recipeDoneText}} Æggekage med bacon, pølser og blomkål

Opskriften er udviklet af