Æbletrifli med blåbær og flødeskyr

Energiinformation

  • Protein 2 g.
  • Kulhydrater 19 g.
  • Fedt 5 g.
  • Energifor./ pers 332 kcal
  • Fedtenergi 36 %

Sådan gør du

  • 1 Skær æblerne i fine tern og læg dem i en gryde med citronsaft. 
  • 2 Lad æblerne simre i 10 minutter, kom blåbærrene ved sammen med vaniljekorn, tom vaniljestang og sukker. Lad det simre i et par minutter, til sukkeret er opløst. Stil til afkøling. 
  • 3 Knus 3 makroner i bunden af hvert portionsglas. 
  • 4 Fyld på med den afkølede æble-blåbær kompot. Stil på køl. 
  • 5 Lige inden servering, piskes fløden og røres med skyr. 
  • 6

    Anretning

    Anret flødeskyr på kompotten og knus til sidst en makron på toppen.
  • {{recipeDoneText}} Æbletrifli med blåbær og flødeskyr

Opskriften er udviklet af