Æbleskiver med rilettes

Sådan gør du

  • 1 Der bliver til 25 stk.
  • 2 Del æggene.
  • 3 Rør blommerne med fløde, mel, 60 g smeltet smør og salt.
  • 4 Pisk hviderne meget stive og vend dem i dejen.
  • 5 Varm æbleskivepanden op og kom lidt smør i hvert hul.
  • 6 Fyld hullerne op med dej.
  • 7 Bag æbleskiverne ved jævn varme.
  • 8 Kom en teske rillette i hver æbleskive.
  • 9 Vend æbleskiverne med en kødpind eller andet tyndt redskab, så snart de har dannet skorpe og er lysebrune.
  • 10 Vend dem hele tiden, så de bliver jævnt bagt.
  • 11 Bagetid 5-6 minutter.
  • 12 Tag dem af panden og hold dem varme - eller køl dem ned og varm dem op igen før servering.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Æbleskiver med rilettes

Opskriften er udviklet af