Æblemuffins med kanel og havregrynscrumble

Sæsonens æbler har hovedrollen i vores herlige muffins. Bag dem samme dag, de skal serveres.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.  
  • 2 Smelt smørret i en gryde.
  • 3 Kom æg og sukker i en skål og pisk til skum. Rør kærnemælk og smeltet smør i.
  • 4 Bland hvedemel og bagepulver i en skål.
  • 5 Skær æblerne i små tern og vend med kanel. Vend æblerne i melblandingen. Vend nu æble- og melblandingen ned i æggemassen.
  • 6 Kom dejen i 12 metal-muffinforme med papir.  
  • 7 Smelt smørret i gryden. Rør sukker, havregryn, hvedemel og kanel med smørret. 
  • 8 Fordel drysset over alle muffins og bag dem midt i ovnen i ca. 25 minutter. 
  • 9 Server lune eller afkølede.
  • {{recipeDoneText}} Æblemuffins med kanel og havregrynscrumble

Opskriften er udviklet af