Den her kage skal være blød i bunden og totalt crunchy på toppen - og så skal den være nem!

Sådan gør du

  • 1 Tag en rest tør rugbrød og smuldr det og rist i ovn i 10 min.
  • 2 Skræl æblerne og skær hvert æble i ca. 16 både - brug gerne æbledeler.
  • 3 Læg æblerne i smørsmurt fad hulter til bulter.
  • 4 Drys æblerne med rørsukker, rosiner og kardemomme.
  • 5 Bland krummesnasken med dejkrogen eller dine flittige hænder. Når krummen er godt blandet, krummes den over æbleblandingen
  • 6 Bag kagen i 15 minutter ved 225C.
  • 7 Server kagen lun med syrnet fløde 9%.
  • {{recipeDoneText}} Æblekrummekage

Tip

Gemmeæbler har ofte stor kompleks smag - de begynder at ligne gemmeæbler og for nogle endda så meget, at de ikke magter at spise dem…for de har jo pletter! Hvis dine gæster går udenom de rå plettede gemmeæbler, så gem dem i deres mad. Her er en idé til at lade æblerne gå igen og blive gemt uden at blive glemt. Og hvis du synes det lyder en anelse for mormoragtigt, så stik dine gæster en lommekniv!

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier