Æblekage med rosmarinflødeskum

Sådan gør du

  • 1

    Læg rosmarinstilke i fløde i en skål i køleskabet (Gerne aftenen før).

  • 2 Skræl æblerne og skær dem i grove tern.
  • 3 Kom æblerne i en gryde med ½ dl vand, vin, sukker og en flækket vaniljestang. Lad det simre i ca. 10 minutter.
  • 4 Smag evt. til med mere sukker og lad det køle af.
  • 5 Rist raspen i smør på en pande og afkøl helt.
  • 6 Knus makroner og vend med rasp.
  • 7 Kom nu lag af æblemos og raspblandingen i en skål.
  • 8 Dæk til og lad stå og blive kold.
  • 9 Lige inden servering fjernes rosmarinstilkene fra fløden.
  • 10 Pisk til skum og fordeles på toppen med et drys mandelflager.
  • {{recipeDoneText}} Æblekage med rosmarinflødeskum

Opskriften er udviklet af