Æblekage med nødderasp

Energiinformation

  • Energi pr. person 583 KJ
  • Energi pr. person 139 Kcal
  • Protein 21 %
  • Kulhydrat 49 %
  • Fedt 30 %

Sådan gør du

  • 1

    Skær æblerne i kvarte, og kog dem møre i ca. 2 cm vand. Behold skrællen på for at bevare smag.

  • 2

    Blend dem med vaniljepulver og muskatnød. Lad køle i køleskab ca. 15 minutter.

  • 3

    Rist nødderne på en tør pande. Drys med en anelse salt.

  • 4

    Pisk fløden og rør den (eller skyren) med vaniljepulver.

  • 5

    Anretning

    Fordel nu æblemos, nødderasp og flødeskum (eller skyr) i lag –og voila; Efterårets sprødeste dessert!

  • {{recipeDoneText}} Æblekage med nødderasp

Opskriften er udviklet af