Sådan gør du

  • 1 Vask hænder. Tænd ovnen på 175 grader.
  • 2 Smør en springform (ca. 24 cm.) med blødt smør. Rør resten af det bløde smør med sukker til det bliver hvidt.
  • 3 Rør et æg i ad gangen.
  • 4 Bland hvedemel, bagepulver og kanel eller kardemomme. Drys det gradvist i dejen i gennem en si og rør rundt. Tilsæt groft mel og solsikkekerner eller mysli sammen med mælken. Hæld dejen i den smurte springform og sæt den i ovnen.
  • 5 Vask æblerne. Skær dem i både og fjern kernehuse og stilke. Skær æblerne i mindre stykker og tryk dem ned i dejen.
  • 6 Bag kagen ca. 50 min.
  • 7 Stik et lille træspyd eller en kniv i midten af kagen. Der må ikke hænge dej på – så skal kagen bage videre. Lad kagen køle lidt af.
  • {{recipeDoneText}} Æblekage

Opskriften er udviklet af