Æbleglaserede medaljoner med svampesalat

Sådan gør du

  • 1 Kog æblejuice, sukker og balsamico i en gryde uden låg i ca. 5 minutter til mængden er halveret.
  • 2 Smag det til med salt og peber.
  • 3 Kom det i et glas.Hak rosmarin fint, riv parmesanost og bland det med eddike og olie.
  • 4 Tilsæt evt. lidt vand.
  • 5 Gem pestoen i køleskab. Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle.
  • 6 Pensl dem med olie og krydr med salt og peber.
  • 7 Grill medaljonerne 2 minutter på hver side.
  • 8 Kom lidt af glaseringen på fx en underkop.
  • 9 Pensl kødet et par gange og steg kødet i yderligere 2-3 minutter på hver side.
  • 10 Resten af glaseringen kan dryppes på kødet, når det spises. Snit de rå champignon i tynde skiver.
  • 11 Riv større stykker salat i passende stykker.
  • 12 Dryp pestoen over eller servér den til.
  • {{recipeDoneText}} Æbleglaserede medaljoner med svampesalat

Opskriften er udviklet af