Æblefyldte venøsteaks med svampesauce

Venøsteaks er helt tynde skiver okseklump og skal kun have kort tid på panden.

Sådan gør du

  • 1 Tilbered perlebyg efter anvisning på emballagen
  • 2 Læg venøsteaks på et stykke bagepapir - Krydr med salt og peber
  • 3 Skær æble i tynde både og læg en båd i den ene ende af hvert stykke kød
  • 4 Rul sammen og luk med tandstik. Brun rullerne i varm olie på en pande
  • 5 Tag op
  • 6 Ordn svampene, og svits dem hele på panden
  • 7 Kom rullerne tilbage på panden
  • 8 Hæld fløde, vand og fond på panden
  • 9 Krydr med estragon og lad simre i ca. 10 minutter
  • 10 Server med perlebyg
  • {{recipeDoneText}} Æblefyldte venøsteaks med svampesauce

Opskriften er udviklet af