Æblefyldte minutsteaks med svampesauce

Venøsteaks er helt tynde skiver okseklump og skal kun have kort tid på panden.

Sådan gør du

  • 1 Tilbered perlebyg efter anvisning på emballagen.  
  • 2 Læg venøsteaks på et stykke bagepapir. Krydr med salt og peber.
  • 3 Skær æble i tynde både og læg en båd i den ene ende af hvert stykke kød. Rul sammen og luk med tandstik.
  • 4 Brun rullerne i varm olie på en pande. Tag op.  
  • 5 Ordn svampene, og svits dem hele på panden.
  • 6 Kom rullerne tilbage på panden. Hæld fløde, vand og fond på panden. Krydr med estragon og lad simre i ca. 10 minutter.  
  • 7 Server med perlebyg.
  • {{recipeDoneText}} Æblefyldte minutsteaks med svampesauce

Opskriften er udviklet af