Æbleflæsk af svinebryst, stegestykke

Sådan gør du

  • 1 poggt;Dup skiverne tørre med køkkenrulle.
  • 2 Krydr med salt og peber. Varm panden op ved god varme.Brun skiverne ca. 1 minut på hver side.
  • 3 Skru ned til middel varme og vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde.
  • 4 Tag skiverne af panden. Hæld det meste af fedtet af panden.
  • 5 Skær løgene i tynde skiver.
  • 6 Skær æblerne i ikke for tykke både.
  • 7 Kom løg og æbler på panden og steg dem, til de er møre.
  • 8 Smag til med timian, salt og peber og læg kødet over.
  • {{recipeDoneText}} Æbleflæsk af svinebryst, stegestykke

Tip

  1. Bacon og røget spæk kan bruges i stedet for svinebryst.

  2. Æbleflæsk kan også tilberedes i ovn. Læg svinebrystet på en rist, som placeres øverst i en kold ovn. Læg æbler og løg i et fad/bradepande, som sættes i ovnen under svinebrystet.
  3. Steg ved 200 grader til skiverne er gyldne på begge sider. Vend dem undervejs. Lad fedtet smelte ned i æblerne.
  4. Man kan også sætte en foliebakke under flæsket, så man selv kan bestemme, hvor meget fedt der skal blandes i æblerne.

Opskriften er udviklet af