Æblecrumble med kanel og kokosskum

Mia Gardum
Æblecrumble er en klassisker hjemme hos mig, og i denne udgave har jeg skiftet mange af ingredienserne ud med sundere alternativer, så den kan nydes med lidt bedre samvittighed.

Sådan gør du

  • 1

    Fyld

    Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn. Hvis æblerne er økologiske, beholdes skrællen på, og hvis ikke, skrælles de. 
  • 2 Fjern kernehusene, skær æblerne i tynde skiver, og vend dem i en skål med kokossukker, vaniljepulver, kanel, kardemomme og salt, til de er helt dækkede. Placer dem i bunden af et ovnfast fast, og bag dem i 20 minutter.
  • 3

    Topping

    I en anden skål blandes alle ingredienserne til toppingen. Sørg især for, at kokosolien er godt fordelt i massen. 
  • 4 Efter æblerne har været i ovnen i 20 minutter, fordeles toppingen over dem. Sørg for at presse den godt ned omkring æblerne. 
  • 5 Bag æblecrumblen i ovnen i yderligere 30 minutter, eller til toppen er sprød og gylden.
  • {{recipeDoneText}} Æblecrumble med kanel og kokosskum

Tip

Opskrift på kokosskum: https://opskrifter.coop.dk/opskrifter/kokosskum-9201

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier