veggie-græskar

Sådan gør du

  • 1 Bland sukker, kardemomme og kanel med smør. Smelt blandingen på en varm pande og tilføj en ekstra klat smør. Lad blandingen smelte og tilføj lidt saft fra en appelsin. 
  • 2 Skær æblerne i grove både og læg dem på panden over sukkerblandingen. Drys med hakkede nødder og kakao. 
  • 3 Rul den færdiglavede tærtedej til en cirkel, så den passer til pandens størrelse og læg den over æblerne på panden. Pensl dejen med æggeblomme og drys med sukker. 
  • 4 Sæt panden i ovnen på 180 grader i et lille kvarter. 
  • 5 Drys med sukker og revet appelsinskal på den færdigbagte tarte tatin. Tilføj en klat iskold yoghurt og servér den skønne æble tarte tatin i panden. 
  • {{recipeDoneText}} veggie-græskar

Opskriften er udviklet af