Åben ravioli med gedeost, broccoli, spinat og chili

Energiinformation

  • Energi 1422 kj
  • Energi 339 kcal
  • Protein 14 g
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrat 16 g
  • Kostfibre 4 g

Sådan gør du

  • 1 Kog pastapladerne efter pakkens anvisning. 
  • 2 Hak broccoli groft og snit hvidløg og chili fint og brun det af i olivenolie i ca. 2 minutter. Tilsæt 1 dl vand, lad det koge 1 minut og tag det af varmen. 
  • 3 Vend det med babyspinat og gedeost, smag til med fintrevet citronskal/saft, salt og peber. 
  • 4 Læg en pastaplade på hver tallerken, kom fyldet på halvdelen af hver pastaplade og fold den anden halvdel over. Kom lidt fyld på toppen og drys med græskarkerner. 
  • 5

    Anretning

    Anrettes med revet parmesan og basilikum.
  • {{recipeDoneText}} Åben ravioli med gedeost, broccoli, spinat og chili

Tip

Kan fint laves med bacon og en god pølse.

Opskriften er udviklet af