Åben majspandekage med avokado og myntecreme

Toppes med stegt laks, rødløg og ærter.

Sådan gør du

  • 1 Pisk æg, vand og majsmel sammen i en skål og krydr med salt. Lad det stå og samle sig i 20 minutter.  
  • 2 Steg mindre pandekager gyldne i olie. Bemærk, at de er lidt sværere at vende end almindelige pandekager med hvedemel.   
  • 3 Læg laksen i en ildfast form, og krydr med salt og peber.  
  • 4 Dryp lidt olie henover, og steg laksen i cirka 12 minutter.  
  • 5 Mos avokadoen, og bland den med citronsaft, cremefraiche og mynte. Hak rødløget.  
  • 6 Server de lune pandekager med avokadocreme, og top dem med laks, ærter og løg.  
  • {{recipeDoneText}} Åben majspandekage med avokado og myntecreme

Opskriften er udviklet af