Konkurrencebetingelser

Konkurrencen afholdes af Coop Marketing, som drives af Coop Danmark A/S, Roskildevej 65, 2620 Albertslund. CVR nr. 26259495.

Hvad kan du vinde?

Når du deltager i konkurrencen, er du med i lodtrækningen om et Coop Dobbelt Vaffeljern til en værdi af 219 kr. pr. stk.. Vi udlodder i alt 3 styks.

Du deltager i konkurrencen ved at besvare spørgsmålet, der findes her på siden. Vinderne findes ved tilfældig lodtrækning af korrekte besvarelser. For at deltage i lodtrækningen skal navn og e-mail opgives. Disse data bruges kun til at kontakte vinderen og slettes umiddelbart efter konkurrencen er slut, med mindre du har valgt at modtage Coop Opskrifters nyhedsbrev. 

Du skal tilmelde dig konkurrencen senest d. 20. marts inden kl. 10:00 2023 for at deltage. Konkurrencen kører i perioden 15. marts – 20. marts 2023 kl. 10.00. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien sendes personligt til vinderne. Der sendes kun til adresser i Danmark.

Vinderne trækkes den 20. marts efter kl. 10.00 og kontaktes direkte pr. mail umiddelbart herefter. Såfremt vinderne ikke svarer på henvendelsen inden d. 27. marts kl. 12:00 efter første kontaktforsøg, trækkes en ny. Coop Marketing forbeholder sig retten til når som helst at indstille eller ændre konkurrencens vilkår, præmie og periode.

Hvem kan deltage?

Du kan deltage, hvis du er fyldt 18 år. Ansatte i Coop og medlemmer af deres husstande kan ikke deltage. Konkurrencen afholdes i Danmark. Denne konkurrence er ikke sponsoreret, afholdt eller administreret af Facebook og Instagram.

Behandling af personoplysninger

De personoplysninger, som Coop Opskrifter indsamler om dig, er navn og mailadresse. Retsgrundlaget for behandlingen af de personlige oplysninger er afsnit 1.9 i COOP's privatlivspolitik, hvor COOP’s legitime interesse samt formål er at tilbyde kunderne deltagelse i en konkurrence og deri udlodde præmier til vinderne af konkurrencen. Disse data bruges kun til at kontakte vinderen og slettes umiddelbart efter konkurrencen er slut. Du kan læse mere her.

Accepterer du at modtage Coop Opskrifters nyhedsmail, når du deltager i konkurrencen, vil dit navn og adresse blive brugt til fremover at sende markedsføring i form af Coop Opskrifters nyhedsmail med opskrifter og madinspiration. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsmailen igen.

Du kan altid kontakte minedata@coop.dk med henblik på at udøve dine rettigheder som registreret vedr. indsigelse, begrænsning, berigtigelse, overførsel, sletning og vejledning vedr. eventuel klage til Datatilsynet. For yderligere information om Coops behandling af personoplysninger se https://ansvarlighed.coop.dk/ansvarlig-arbejdsplads/privatlivspolitik/

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte: opskrifter@coop.dk.