Sådan deltager du

Du deltager i konkurrencen ved at trykke på knappen ”Deltag i Grilldysten” på Grilldysten, uploade et billede af din grillret, navngive og beskrive din ret, vælge kategorien, som retten hører under, indtaste dit navn og mailadresse, acceptere vilkår og betingelser og afslutte med at klikke på knappen ”Deltag i grilldysten”. For at være med i konkurrencen skal du deltage senest d. 31. juli 2019.

Det er gratis at deltage i Grilldysten

Deltagelsen er gratis, og du har uendelige forsøg til at udgive grill opskrifter og vinde præmier via konkurrencens hjemmeside. Uanset om du vinder eller ej, er du velkommen til at være med i konkurrencen de efterfølgende dage.

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du er fyldt 18 år og er bosat i Danmark. Medarbejdere i og samarbejdspartnere af Coop samt medlemmer af disses husstande kan ikke deltage i konkurrencen.

Forsøg på at manipulere konkurrencen vil medføre udelukkelse.

Hvornår udtrækkes vinderne, og hvordan får de besked?

Der trækkes vindere af ugepræmierne tirsdag i uge 24 og hver mandag fra uge 25 til uge 30, og vinderen af hovedpræmien (1. præmien) og 2.-5. præmien bliver trukket d. 1/8 2019.

Vinder du en af præmierne, får du besked direkte via den angivne mailadresse, og der aftales hvor og hvornår præmierne kan udleveres. Det er derfor vigtigt, at du indtaster en gyldig mailadresse, når du deltager i konkurrencen. For at kunne modtage præmien skal du oplyse dit fulde navn og adresse, når du bliver kontaktet. Svarer du ikke inden for 3 dage, udpeges der automatisk en ny vinder. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, andre varer eller overdrages til andre.

Tilbage til konkurrencen