Konkurrencebetingelser

Konkurrencen afholdes af SuperBrugsen, Kvickly, Dagli’Brugsen og Fakta, som drives af:
Coop Danmark A/S, Roskildevej 65, 2620 Albertslund, CVR-nr. 26259495

Hvad kan du vinde, hvornår og hvordan udtrækkes vinderne, og hvordan får de besked?

Grilldysten kan du deltage i grillkonkurrencen i perioden fra d. 31/5 til og med d. 31/7 2019.

Når du deltager i konkurrencen, er du med i lodtrækningen om:

 • Ugepræmier:
  35 x Gavekort på 500 kr. til Coops butikker (Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, LokalBrugsen).
  Vi trækker fem tilfældige vindere hhv. d. 11. juni, 18. juni, 25. juni, 2. juli, 9. juli, 16. juli og 23. juli 2019 på tværs af alle deltagere i år 2019 på Grilldysten.

 • Hovedpræmie (1. præmie):
  1x Rejsegavekort på 20.000 kr. til TUI
  Vi udvælger vinderen med den/det ”Bedste grill opskrift/grilltip” d. 1. august 2019 på tværs af alle deltagere i år 2019 på Grilldysten.

 • 2. præmie:
  1x Nexgrill 4B+ EVOLUTION, sort/RS m. sidebrænder og DIBS til en værdi á 2399 kr.
  Vi udvælger vinderen med det ”Flotteste grillbillede” d. 1. august 2019 på tværs af alle deltagere i år 2019 på Grilldysten.

 • 3. og 4. præmie:
  2x Nexgrill 2B Transportabel gas grill til en værdi á 1499 kr.
  Vi udvælger vinderen med den/det ”Mest innovative grill opskrift/grilltip” d. 1. august 2019 på tværs af alle deltagere i år 2019 på Grilldysten.

 • 5. præmie:
  1x Bon-fire bålfad Ø 70 cm og 1x BBQ Fire Basket til en samlet værdi á 823,95 kr.
  Vi udvælger vinderen med den ”Lækreste dessert” d. 1. august 2019 på tværs af alle deltagere i år 2019 på Grilldysten.dk.

Vinder du en af præmierne, får du besked direkte via den angivne mailadresse, og der aftales hvor og hvornår præmierne kan udleveres. Det er derfor vigtigt, at du indtaster en gyldig mailadresse, når du deltager i konkurrencen. Vinderne offentliggøres også på Grilldysten under fanen ”Vindere”.

For at kunne modtage præmien skal du oplyse dit fulde navn og adresse, når du bliver kontaktet. Svarer du ikke inden for 3 dage, udpeges der automatisk en ny vinder. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, andre varer eller overdrages til andre.

Sådan deltager du i konkurrencen


Du deltager i konkurrencen ved at trykke på knappen ”Deltag i Grilldysten” på Grilldysten, uploade et billede af din grillret, navngive og beskrive din ret, vælge kategorien, som retten hører under, indtaste dit navn og mailadresse, acceptere vilkår og betingelser og afslutte med at klikke på knappen ”Deltag i Grilldysten”. For at være med i konkurrencen skal du deltage senest d. 31. juli 2019.

Du må kun uploade billeder, du selv har taget og ejer rettighederne til.

Det er gratis at deltage i Grilldysten

Deltagelsen er gratis, og du har uendelige forsøg til at udgive opskrifter/grilltips og vinde præmier via konkurrencens hjemmeside. Uanset om du vinder eller ej, er du velkommen til at være med i konkurrencen de efterfølgende dage.

Ved deltagelse accepterer du, at Coop Danmark må offentliggøre dit navn samt grill opskrift. Og når du deltager i konkurrencen, siger du samtidigt ja til, at Coop må bruge dit fornavn og billede til markedsføring i eksterne samt på egne digitale og offline kanaler som f.eks. Facebook og Instagram, i mails, i dagblade, på butiksmaterialer og andre lignende medier og markedsføringskanaler.

Coop Danmark forbeholder sig retten til at slette indhold og billeder, der ikke indeholder mad, der krænker tredjemandsrettigheder samt rette i indholdet ved f.eks. stavefejl eller fjerne portrætter eller andre irrelevante billeder.

Hvem kan deltage i Grilldysten?

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du er fyldt 18 år og er bosat i Danmark. Medarbejdere i og samarbejdspartnere af Coop samt medlemmer af disses husstande kan ikke deltage i konkurrencen. Konkurrencen afholdes i Danmark. Forsøg på at manipulere konkurrencen vil medføre udelukkelse.

Denne konkurrence er ikke sponsoreret, afholdt eller administreret af Facebook og/eller Instagram.

Behandling af personoplysninger

De personoplysninger, som Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og Fakta indsamler om dig, er navn og mailadresse.

Du kan læse mere om, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet i Coops privatlivspolitik for konkurrencer via dette link:
https://ansvarlighed.coop.dk/media/1508/11-konkurrence-delpolitik.pdf

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte grilldysten@coop.dk 


Tilbage til konkurrencen